Dr. Schulze Hrvatska

Uvjeti korištenja

SIGURNOST PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima.

Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

UVJETI PRODAJE

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama.

Ove internet stranice mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima.

Prodavatelj je dr.Schulze Hrvatska, a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica, pouzećem ili uplatom na transakcijski račun tvrtke.

NARUČIVANJE

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe, na web shopu.

Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.

Cijene proizvoda izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), a PDV je u cijeni proizvoda. Cijene koje su izražene u europskoj valuti, zbog inozemnih kupaca, će se prilikom plaćanja prikazati ujedno i u hrvatskoj nacionalnoj valuti sa uključenim PDV-om.

Roba se naručuje elektronskim putem, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu.

Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

PLAĆANJE

Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se online jednom od kreditnih kartica: Mastercard, Maestro ili Visa, a također je moguće proizvode platiti pouzećem i uplatom na transakcijski račun tvrtke.

ISPORUKA

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (zaposleniku tvrtke koja vrši dostavu). Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati prilikom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio od prodavatelja, on ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.
Prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku u roku do 5 (pet) radnih dana.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavatelja, prodavatelj više nije odgovoran za daljnji tok isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

REKLAMACIJE

Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan, orginalno zapakiran i sa ispravnim rokom trajanja, te odgovara opisu proizvoda navedenom na www.drschulze-hr.com/proizvodi/. Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment.

U slučaju tehničke neispravnosti, kupac je dužan reklamirati proizvod u roku od 4 (četiri) radna dana. Nakon što reklamira tehničku neispravnost kupac je dužan poštom, uz dostavnicu, vratiti tehnički neispravan proizvod nakon čega će prodavatelj u roku od 3 (tri) radna dana poslati kupcu zamjenski proizvod, bez ikakve naknade. U slučaju gore navedenog kupac nema pravo tražiti povrat novca, već isključivo zamjenski proizvod.

Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (tvrtka koja obavlja poslove dostave proizvoda).

PRIGOVORI POTROŠAČA

Kupac ima pravo na prigovor ili reklamaciju za proizvode kupljene putem web shopa www.drschulze-hr.com u zakonskom roku prema Zakonu o zaštiti potrošača. Obrazac za prigovor/reklamaciju potrošača zatražite na e-mail adresi dr.schulze.hr@gmail.com. Prigovor se može ostvariti popunjavanjem Obrasca dostupnog putem gore navedenog e-maila te slanjem istoga putem elektroničke pošte natrag na e-mail adresu dr.schulze.hr@gmail.com.

dr.Schulze Hrvatska se obvezuje u roku od 15 dana pisanim putem odgovoriti na prigovor.

RASKID UGOVORA – POVRAT

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor o kupnji proizvoda s dr.Schulze Hrvatska ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno isporuke zadnjeg proizvoda iz narudžbe.
Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora zatražite e-mailom na dr.schulze.hr@gmail.com..
Povrat se može ostvariti popunjavanjem Obrasca dostupnog putem e-maila te slanjem istoga putem elektroničke pošte natrag na e-mail adresu dr.schulze.hr@gmail.com.

Povrat se vrši tako da Vam, nakon zaprimljenog e-maila, naša služba za korisnike šalje podatke na koju adresu treba poslati paket te kada paket stigne na našu adresu vršimo povrat sredstava.

Troškove povrata snosi sam pošiljatelj odnosno kupac.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste vi izvršili uplatu osim u slučaju plaćanja pouzećem, kada će novac biti vraćen na bankovni račun koji vi navedete kao račun za povrat sredstava.

Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je poslati zahtjev putem elektroničke pošte na mail adresu dr.schulze.hr@gmail.com  te neoštećeni proizvod dostaviti na našu adresu sa dokumentacijom s kojom je proizvod bio originalno isporučen,  računom ili drugim dokumentom kojim dokazujete da je proizvod kupljen od naše tvrtke.

Za vraćeni artikl ćete dobiti potvrdu.

Prilikom povrata artikla na našu adresu, povrat sredstava nije moguće ostvariti na adresi, već se povrat vrši isključivo na račun koji ste naveli na zahtjevu ili na kreditnu karticu kojom je kupnja izvršena.

U slučaju raskida ugovora svaka je strana dužna vratiti drugoj ono što je primila na temelju ugovora, u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača. Povrat plaćenog novca izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.

Posebno napominjemo da ste odgovorni za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. Prihvaćanjem ovih općih uvjeta, prihvatili ste i odredbe spomenutog pravilnika.

OPĆENITO

dr.Schulze Hrvatska zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na www.drschulze-hr.com stranici. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine.

Usluge koje Vam pruža www.drschulze-hr.com Internet prodavaonica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. dr.Schulze Hrvatska nije odgovorna za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

Iako Vam dr.Schulze Hrvatska nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, dr.Schulze Hrvatska. ne može garantirati da će usluge na dr.Schulze Hrvatska  odgovarati Vašim potrebama.

dr.Schulze Hrvatska također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite na e-mail dr.schulze.hr@gmail.com. kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.

[caldera_form id="CF60a38f0bcb6aa"]

[caldera_form id="CF60a38d6797a08"]

[caldera_form id="CF60a38b4488613"]

[caldera_form id="CF60a37dde5d525"]

[caldera_form id="CF60a28a1019b88"]