Prostata (60ml)-Orginalna biljna formula dr.Schulzea koja može zaštititi te pomoći u slučaju upale prostate

Promiče zdravlje prostate i smanjuje pritisak, OPUŠTA neželjeni pritisak na uretru i povećeva protok mokraće, SMANJUJE učestalost noćnog mokrenja, što vam omogućuje da ponovno spavate tijekom noći.

IDEALNO ZA: muškarce preko 40 godina, smanjenje uriniranje tijekom noći, podupire zdrav protok urina.

Unaprjeđuje zdravlje prostate i smanjuje pritisak!
U klinici, ova biljna formula nikada nije propustila pomoći muškim pacijentima dr. Schulzea u razvijanju zdrave prostate, i dozvolila im je da uriniraju slobodno i spavaju tijekom noći.

Prosječni muškarac koji je došao u kliniku dr.Schulzea s brigom oko prostate trebao je ustajati mokriti dva do tri puta usred noći. Njihov mlaz urina nije bio tako jak kao što je nekoć bio, i iskusili su probleme sa snagom i protokom urina. U klinici, program koji je dr. Schulze dao svim svojim muškim klijentima s tim uobičajenim iskustvima je bio jednostavan i djelovao je. Podržite zdravlje svoje prostate na prirodan način.

TRI RAZINE DR. SCHULZEA U NJEGOVANJU PROSTATE

1.Održavanje zdrave prostate
Svaki muškarac iznad 40 godina starosti koji nastoji održati zdravu prostatu treba uzimati 1 pipetu(60 kapi) formule ‘Prostata’ tri puta na dan, dok ne završi sa bočicom. Učinite ovo na početku mjeseca, tri mjeseca zaredom, jedanput svake godine. Također, učinite svjesni napor u tome da jedete manje mesa. Podjelite svoj mesi unos sa svojim partnerom. Još bolje, postanite vegetarijanac. To je bolje za vašu prostatu i cijelokupno zdravlje.

2.Ako pokazujete znakove slabljenja prostate
Svatko to ima znakove i simptome BHP (slab protok urina ili česte posjete kupaonici usred noći) treba uzimati 1(60 kapi) do 2 pipete(120 kapi) tri puta dnevno kontinuirano tri mjeseca. Jedite samo vegetarijansku hranu tijekom cijela tri mjeseca. Također bih preporučio da barem jednom uradite 5-dnevno čišćenje CRIJEVA s formulom Crijeva 1 i Crijeva 2  tijekom tog perioda od tri mjeseca.

3. Ako imate vidljivo oticanje

Ekstremniji slučajevi zahtjevaju 2 pipete(120 kapi), tri puta dnevno formule ‘Prostata’, možda čak sa dodatnih 2 ili 3 pipete(180 kapi) prije nego odu na spavanje. I to bi trebali raditi kontinuirano svaki dan najmanje tri mjeseca, ako ne i trajno.Svo meso i njihovi nusproizvodi su strani u tijelu i dokazano je da uzrokuju nezdravi rast prostate, i čak tumore prostate. Zdravi životni stil i program prehrane je ključan u sprječavanju tih bolesti. Također preporučam da uradite moj 5-dnevni program čišćenja CRIJEVA s formulom Crijeva 1 i Crijeva 2 jednom mjesečno tijekom tri mjeseca. Svi muškarci u klinici dr.Schulzea koji su imali ozbiljne, od doktora dijagnosticirane probleme, stavljeni su ovoj trećoj razini programa. Oni koji su slijedili ove biljne programe ustanovili su da su njihova tijela potpuno oporavljena prirodnim putem. Poanta je: ako se noću budite radi mokrenja, ne čekajte dok ne bude prekasno. Bolje je da počnete raditi nešto kako biste prirodno podržali zdravlje prostate

dr.Schulze objašnjava kako preuzeti zdravlje u svoje ruke i samopomoć si u slučaju raka prostate

 

 

Share Post:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Dr. Schulze Hrvatska

Ostale objave

Provjerite slobodne termine Retreat Programa