Duboko tkivo ulje (30ml)-Orginalna biljna formula dr.Schulzea za ubrzavanje crikulacije,oporavka tkiva,kostiju i hrskavice

  • Umanjuje bol, upalu i ukočenost

Oporavak nakon treninga, lokalni tretman, poboljšavanje cirkulacije, smanjivanje boli i upale

  • UMIRUJE vaše mišiće sa čudesnom, duboko-prodirujućom formulom
  • UNAPRJEĐUJE cirkulaciju na bolne mišiće, tetive, ligamente i kosti
  • SMANJUJE bol i upalu

KAKO DJELUJE

Utrljajte na sljepoočnice za glavobolju (ne u oči), ili na glavu ili grudi za začepljenje. Upotrijebite za zaustavljanje svrbeži i boli od ugriza komaraca ili uboda pčela – popis je gotov beskrajan. Sve što možemo reći jest, probajte pa ćete vidjeti na što mislimo. Onaj dvo-tjedni oporavak će trajati samo par dana. Sljedeće jutro ćete vidjeti nevjerojatan rezultat.

Zimzelenovo ulje, botanički mentol i habanero papričica su slavni za smanjenje upale, smanjivanje boli i povećavanje cirkulacije, što sve unaprjeđuje brži oporavak.

Arnika, neven i kantarion su poznati po tome da uvelike ubrzavaju oporavak modrica, udarca ili bilo koje traume na tijelu i kostima.

Ovo MOĆNO ulje je nevjerojatna mješavina !!!

Prvi dio je njegovo Duboko Zagrijavajuće Ulje – moćno, prodiruće ulje koje grije, deset puta snažnije od svega dostupnog. On je upotrebljavao ovo ulje da poveća cirkulaciju i umanji ukočenost za bilo koju ozljedu mišića, tetiva, ligamenata i zglobova. Od fizičkih ozljeda, istegnuća, uganuća i ozljede kostiju, do artritisa i burzitisa, ova formula je Božji dar.

Drugi dio je njegovo Duboko Tkivo Oporavak Ulje (još poznato i kao Trauma Ulje) – kombinacija  biljnih ulja  svjetski poznatih po tome što uvelike ubrzavanju oporavka modrica, udaraca ili bilo kojih trauma na tijelu ili kostima.

Sastojci ulja: Zimzelen(Gaultheria procumbens),mentol,Arnika(Arnica montana),Kantarion(Hypericum perforatum),Neven(Calendula officinalis),Ljuta paprika(Capsicium annum),hladno prešano maslinovo ulje.

 

Share Post:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Dr. Schulze Hrvatska

Ostale objave

Provjerite slobodne termine Retreat Programa