CRIJEVA #2 PRAH (227G) ORGINALNA FORMULA DR.SCHULZEA

  • Snažan vakuum koji izvlači stare fekalne materije, toksine, otrove, bakterije, ostatke lijekova, žive i olova
  • SNAŽNO protuupalno i smirujuće djelovanje

Djelovanje: Ova formula će sa zida debelog crijeva i sa crijevnih resica otkloniti davno zaostale fekalne tvari. Otklonit će i otrove, toksine, teške metale poput olova i žive, i čak radioaktivne materijale poput stroncija-90. Otklonit će i ostatke 2.000 poznatih farmaceutskih kemikalija i lijekova.
Njeno prirodno djelovanje omekšavanja opustit će stvrdnute fekalne materije kako bi se lakše otklonile i ublažit će upale u trbuhu i crijevima.

Crijevna formula br. 2 sadrži tri najmoćnija i najučinkovitija apsorbera i neutralizatora: farmaceutsku bentonit glinuugljen od bijele vrbe i pektin. Bentonit glina apsorbira do 40 puta svoje težine crijevne fekalne tvari i otpada. Također guši i izvlači sve vrste crijevnih parazita.Ugljen od bijele vrbeje najveće sredstvo za upijanje svih poznatih toksina i otrova. Upit će i učiniti bezopasnima više od 3,000 poznatih ostataka lijekova, pesticida, insekticida kao i  gotovo sve poznate štetne kemikalije. Upravo je iz tog razloga aktivan sastojak gotovo svih filtera za vodu za koje danas znamo. Jabučni pektin privlači brojne štetne tvari iz vaših crijeva, naročito teške metale poput žive i olova te kancerogenih i radioaktivnih materijala.Dodatak sljezovog korijena, zajedno sa sjemenjem psylliumai lana, čini ljepljivu formulu. Ljepljiva znači da voda i bilje mogu ‘sjediti’ u vašim crijevima, namačući unutarnje stijenke debelog crijeva, omekšavajući i razbijajući stari, suhi i već tvrdi feklani otpad koji je u vama možda već i godinama.

Crijevna formula #2 snažan je pročišćivač i crijevni vakum koji će izvući stare i okorjele fekalne tvari te sluz sa stijenki debelog crijeva i divertikula.Ova formula je također prekrasno, umirujuće sredstvo za sluznicu cijelog probavnog trakta, naročito debelog crijeva. Iznimno važna formula za svakoga tko ima iritirana crijeva, spastično debelo crijevo, kolitis, Kronovu bolest, divertikulitis ili bilo koju drugu bolest koja uzrokuje toplinu, žarenje, nadraženost ili krvarenje crijeva kao i proljev. Također je riječ o odličnoj formuli prilikom trovanja hranom, budući da će apsorbirati štetne bakterije i otrove.Crijevna formula #2 će također ubiti i ukloniti parazite. Jedan klijent se uz pomoć ove formule riješio trakavice duljine 1 m, a tisuće klijenata je eliminiralo sve vrste crijevnih parazita.

Crijevna Formula # 1 i Crijevna formula # 2 čine 5-dnevni detoks crijeva, a također bi svatko trebao proći čišćenje debelog crijeva i to barem dva puta godišnje – čak i češće ako postoji povijest zatvora ili crijevnih tegoba.

Sastojci: Lan(lat. Linum usitatissimum, eng. Flax Seed),Sjeme indijskog trputca(lat.Plantago psyllium,eng. Psyllium Seed),Pektin iz jabuke( grenn ribon,Apple Pectin),Ugljen od bijele vrbe(lat.Salix alba,eng. Willow Charcoal),Korijen bijelog sljeza(Althaea officinalis,Marshmallow Root),Farmaceutska Bentonit glina(Pharmaceutical-Grade Bentonite Clay),Kora brijesta(Ulmus rubra,Slippery Elm Bark), Metvica(Menta x piperita,Peppermint Leaf ), Ljuta paprika( C. annuum, Cayenne Pepper Blend).

 

Share Post:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Dr. Schulze Hrvatska

Ostale objave

Provjerite slobodne termine Retreat Programa