2. Korak
VAŽNOST UNOSA PRAVILNIH NUTRIJENATA

Kad sam prije puno godina otvorio svoju wellnes, znao sam da mogu pomoći klijentima da se oporave primjenom kvalitetnije prehrane. No, danas se puno namirnica uzgaja na osiromašenom tlu, koje zovem “kemijski poboljšanim tlom”. No, čak i da to nije istina, moji su klijenti konzumirali previše brze hrane, šećera, soli, čokolade, kave, čaja, alkohola i drugih opijata. To bi im uništilo probavni sustav pa ne bi mogli apsorbirati većinu nutrijenata iz hrane. Znao sam da im moram osigurati posebne nadomjestke. Uostalom, neosporna je medicinska činjenica da kad tijelo prima dostatnu količinu vitamina, minerala, aminokiselina i enzima, u krvi i tjelesnim stanicama proizvode se tvari potrebne za izgradnju hormona, imunosnih i koštanih stanica…. One izgrađuju sve što je potrebno da postanete i ostanete zdravi, one će Vam poboljšati zdravlje i oporaviti  Vas, spriječiti da prerano ostarite i prevenirati zdravstvene probleme. Sačuvat će Vaše tijelo od bolesti.

Najbolje od svega je što ovi dodatci prehrani daju puno energije za sve ono što želite učiniti. Znao sam koja je hrana dobra, ali nisam znao koji su dobri dodatci prehrani, iako sam mislio da znam. Svojim klijentima preporučivao sam kvalitetne dodatke prehrani, poput raznih suplemenata koji su uglavnom u obliku kapsula bili u plastičnim bočicama i posudicama. Većina praškastih pripravaka izgledala je poput bijelog praha; no, postojao je mali problem: od toga se nitko nije osjećao bolje. Doduše, bilo je sitnih pomaka, ali ja želim vidjeti velike promjene!

Moji su klijenti htjeli čudo, mnogi su od njih i trebali čudo. Jednog sam dana pomislio: “Posjetit ću proizvođače vitamina i minerala, jer možda nešto krivo radim, ili možda oni nešto rade pogrešno.” U svakom slučaju morao sam otkriti zašto ovi dodatci prehrani nemaju učinak na mene i moje klijente. Ne trebate biti Sherlock Holmes da biste došli do zaključka, jer čim sam ušao na vrata, uvidio sam velik problem: ta su mjesta nalik skladištima s kraja filma “Otimači izgubljena kovčega”, filma koji govori o Indiana Jonesu. U tom filmu kovčeg drže u golemu skladištu, no to nisu sanduci koje sam vidio u filmu, već su to desetci tisuća plastičnih bačva punih bijelog praha, kojeg proizvode najveće farmaceutske tvrtke u SAD-u. Ljudi su osmislili sintetičke vitamine, kemoterapiju i kemikalije! Zar su moji pacijenti trebali još kemikalija?

Bacio sam se u potragu za prirodnim vitaminima, mineralima, prirodnim aminokiselinama i enzimima – za prirodnim dodatcima prehrani. Kad sam ih pronašao, primjenjivao sam ih na sebi nekoliko mjeseci. Morao sam još pomnije istražiti te prirodne dodatke prehrani pa sam otkrio da su oni još gori! Onaj bijeli prah bar izgleda dobro i čisto, većina nadomjestaka potječe od namirnica, ali od onih istih namirnica koje sam branio klijentima da jedu.

Vitamin A dobiva se većinom od ribe i od ulja riblje jetre, koja sadrži najviše štetnih tvari: njezina je uloga da pročišćuje pa sadrži otrove i nije za jelo.

Vitamini B-kompleksa dobivaju se iz kravlje jetre, koja također sadrži puno otrova. Kalcij se dobiva iz ljuštura školjki kamenica i iz životinjskih kostiju….. Dragi prijatelji, nismo lavovi i mi ovo ne možemo probaviti. A željezo? Dobiva se od pravog željeza. Poslušajte moj savjet: ako pokušavajući nešto pojesti slomite zube ili razrežete želudac, vjerojatno to nećete moći probaviti. Konjsko je gnojivo jedan od najboljih izvora kalcija na svijetu, ali ga nećemo jesti, jer to nije dobra hrana.

Želio sam da se moji klijenti pravilno hrane i jedu najbolju hranu te da uzimaju dodatke prehrani koji se dobivaju iz najboljih namirnica, a ne iz kemijskih spojeva, životinjskih iznutrica i kosti, ljuštura i metala. I tako sam u svome wellnesu prije nekoliko desetljeća započeo svoju životnu misiju. Tražio sam namirnice i trave koje su posebno bogate određenim nutrijentima: supertrave i superhrana. To su modrozelene alge spirulina i chlorella, mikrobiljke koje dolaze iz prirode – one su najbolji izvor bjelančevina na svijetu: sadrže 4 do 5 puta više bjelančevina od namirnica životinjskog podrijetla. Također su i najbolji izvor vitamina B12 i beta-karotena – pogledajte samo njihovu boju!

Beta-karoten je pigment-boja koju sadrže biljke. Ne možete je dobiti iz bijelog kemijski obrađenog praha. To su mikrobiljke, jednostanične biljke koje tjelesne stanice brzo apsorbiraju. Tu su i plodovi acerole i citrusi: najbolji i najstabilniji izvori C-vitamina na svijetu. Sadrže i nutrijente C-kompleksa kao što su hesperidin, rutin i bioflavonoidi, koje trebamo kako bismo ostali zdravi. Jedite hranu koja Vam omogućuje apsorpciju svih vitamina i nutrijenata. Alfa-alfa, ječmena i pšenična trava kraljevi su vitamina i minerala. Time hranimo krave, a onda jedemo krave. Imali bismo puno manje bolesti kad bismo umjesto toga jeli trave i predivne alge, to morsko povrće koje raste u oceanima – one sadrže skoro sve nama poznate minerale.

To je superhrana: ne samo najbogatiji izvor vitamina i minerala na svijetu, već su to i trave iz prirode, prirodne namirnice koje sadrže nutrijente koje znanost i medicina još nisu ni otkrili i vjerojatno nikad i neće. Sadrže vitamine B1, B2, B3, B6, B9, B12, ali i vitamin B2367 koji nećemo otkriti ni za još 2000 godina! Kad sam počeo rabiti ove čudesne namirnice i pretvorio ih u ove proizvode od superhrane te kad su moji klijenti počeli rabiti te proizvode, tad su se počela događati čuda. Tad su moji klijenti osjetili da se dogodilo čudo. Superhrana je promijenila moj život! Uvjerite se sami da superhrana može promijeniti i Vaš život.

Kakva ćete čuda doživjeti uz ovu moćnu prehranu? Prirodna superhrana: stvorena od Boga, uzgojena od prirode. Ona nosi moje ime, no dr. Schulze samo je pomiješao sastojke.

Dr.Schulze

[caldera_form id="CF60a38f0bcb6aa"]

[caldera_form id="CF60a38d6797a08"]

[caldera_form id="CF60a38b4488613"]

[caldera_form id="CF60a37dde5d525"]

[caldera_form id="CF60a28a1019b88"]