Dr. Schulze Hrvatska

Galerija

Slike smještaja

Ova prostrana kuća za odmor smještena u unutrašnjosti Dalmacije u tišini i privatnosti  idealno je odredište za retreat program Dr. Schulzea i bijeg od užurbane i iscrpljujuće svakodnevice. Očekuje vas mnoštvo kvalitetnog sadržaja i organska hrana, a da sve bude besprijekorno pobrinuti će se naš Dr. Schulze Hrvatska tim.

Za vas smo pripremili jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pripadajućim kupaonicama, dnevni boravak, veliku blagavaonicu, teretanu,saunu, jacuzzi, bazen, trampolin, mnoštvo dodatnog sadržaja, a što je najbitnije mir i tišinu za potpunu regeneraciju.

Maleno mjesto Lovreć u kojem se nalazimo okruženo je brojnim prirodnim znamenitostima kao što su Modro i Crveno jezero, planina Biokovo, rijeka Cetina, i još mnoge druge, a svega je 25km udaljeno od prekrasne Makarske rivijere prepune očaravajućih plaža.

Prirodne ljepote

U ovoj rubrici pogledajte slike prirodnih znamenitosti koje su nadomak naše oaze mira i koje svakodnevno posjećujemo. Jednostavno je nemoguće ostati ravnodušan prema ovako predivnoj prirodi koja je dokaz savršenosti Božje kreacije.

Provjerite slobodne termine Retreat Programa

[caldera_form id="CF60a38f0bcb6aa"]

[caldera_form id="CF60a38d6797a08"]

[caldera_form id="CF60a38b4488613"]

[caldera_form id="CF60a37dde5d525"]

[caldera_form id="CF60a28a1019b88"]