Živci – Biljna Formula Za Poboljšanje Rada Živčanog Sustava (60ml)

Biljni pripravci se mogu naručit na: 

                     099 645 0504 ili 092 352 7589  dr.schulze.hr@gmail.com

                   Radno vrijeme: od nedjelje do petka 8-16 sati

                  GRATIS POŠTARINA NA IZNOSE OD 400,00KN

 


 

Opušta i umiruje i um i tijelo!

BORI SE protiv izmorenosti i PODRŽAVA osjećaj emocionalne dobrobiti

Veoma UČINKOVITA za nemir preko noći

PODRŽAVA prirodan san bez nuspojava

Kako djeluje

Većina medicinske i znanstvene zajednice je napokon prihvatila ljekoviti odoljen i pasifloru kao farmakološki aktivne biljke. Čak i ugledni „Merck Index“ navodi njihovu terapijsku kategoriju kao „sedativ“. Lobelia, divlji ružmarin, plava staničarka, kapica i korijen divljeg jama su biljke koje su veoma cijenjene i poštovane u biljnoj medicini američkih Indijanaca, kao sedativ i antispazmodičke biljke koje opuštaju um i tijelo. Iako se mnogo ovih biljaka  trenutno ne koristi i ostaje nepoznato modernim američkim doktorima medicine, još uvijek su poznate diljem svijeta. Pronaći ćete da se ljekoviti odoljen, lobeliju, pasifloru i hmelj prodaju u ljekarnama diljem svijeta. Mnogi međunarodni doktori medicine (koji nisu ni blizu tome da budu prirodni ili holistički liječnici) svejedno koriste ove biljne lijekove.

Zašto Vam je potrebna

Bilje u formuli za živce je poznato po relaksaciji i snu. Opustit će Vas i olakšati stresa i nervoznih tenzija, kao i spazama mišića. Također su veoma učinkoviti za nemir preko noći i za osiguravanje predivnog, mirnog sna. Iako ove biljke ne sadrže nijedan narkotski sastojak, poznate su po svojoj snažnoj moći da opuste Vaše tijelo i olakšaju Vaše nemirne živce.

UPOZORENJE: Ova formula sadrži prirodno pojavljujući Lobeline, veoma snažan alkaloid. Ne koristite ako ste trudni, dojite ili imate neku bolest.

Visoka cijena insomnije i stresa

ČINJENICA

80% Amerikanaca pati od insomnije u nekom dijelu godine. Insomnija je direktno vezana uz povećanje nezgoda na poslu, motociklističke nesreće, pogoršenje izvršavanja posla, smanjenom produktivnošću, povećanim bolestima, depresijom i alkoholizmom.

ČINJENICA

Stres je vezan uz šest vodećih uzroka smrti u svijetu: srčana bolest, rak, bolesti pluća, nesreće, ciroze i samoubojstvo, zajedno s imunodeficijencijom, gubitkom pamćenja i pretilošću.

Sastojci: OrganskaLobelija(Lobelia inflata),Divlje brana Valerijana(Valeriana officinalis),Oraganska Pasiflora(Passiflora incarnata),Oraganski Divlji ružmarin(Cimicifuga racemosa),Oraganska plava staničarka(Caulophyllum thalictroides),Oraganska Kapica(Scutellaria lateriflora),Divlje bran Divlji jam(Dioscorea villosa), Divlje bran Hmelj(Humulus lupulus).

Cijena: 120,00kn (16 euro)

Narudžbe zaprimamo na: 

099 645 0504 ili 092 352 7589 dr.schulze.hr@gmail.com

*Dostava Hrvatskom poštom ili GLS dostavnom službom,plačanje je prilikom zaprimanja paketa,rok isporuke je 2-3 radna dana(Hrvatska pošta) slanje poduzećem.Hp-ekspresom ili GLS dostavnom službom dostava je drugi radni dan(pon-pet).