Ženska formula plus

Upotreba: 60 kapi u čaši vode, 2 do 4 puta dnevno.

Djelovanje: Regulira i uravnotežuje kemiju ženskog tijela tokom mjesečnog ciklusa. Pomaže ženama da zadobiju kontrolu i prestanu patiti od užasnih promjena raspoloženja, razdražljivosti i nadutosti. Smanjuje nadutost, održava normalno zadržavanje vode i smiruje živce.

Sastojci: Dong quai (Angelica sinensis), Konopljika (Vitex agnus-castus) Divlji jam (Dioscorea villosa), Lobelia (Lobelia inflata), Pasiflora (Passiflora incarnata), Hmelj (Humulus lupulus), Medvjetka (Arctostaphylos uva ursi), Borovica (Juniperus  communis), Kukuruzna svila (Zea mays )

BALANSIRA ŽENSKE HORMONE I OLAKŠAVA NADUTOST I PROMJENE RASPOLOŽENJA!

IDEALNO ZA

Zdravlje žena, Smanjenje stresa, Smanjenje zadržavanja vode

Prednosti: Ženska Plus

  • REGULIRA i URAVNOTEŽUJE kemiju ženskog tijela tokom mjesečnog ciklusa.
  • Pomaže ženama da ZADOBIJU kontrolu i prestanu patiti od užasnih promjena raspoloženja, razdražljivosti i nadutosti.
  • SMANJUJE nadutost, ODRŽAVA normalno zadržavanje vode i SMIRUJE živce.
  • Sastojci: Čisto, Moćno, Dokazano
  • Predloženo

OBAVIJEST: Koristite samo prema uputama. Posavjetujte se s liječnikom prije korištenja ako ste trudni, dojite ili imate zdravstvenih problema. Odmah prekinite uporabu ako osjetite bilo koju nuspojavu.

BALANSIRA ŽENSKE HORMONE I OLAKŠAVA NADUTOST I PROMJENE RASPOLOŽENJA!

BOTANIČKI SASTOJCI:

Organski Dong Quai korijen,

Organske bobice Konopljike

Organski Divlji yam korijen

Organska Lobelia biljka i sjemenke

Organska Pasiflora

Divlje brani Hmelj – cvijet

Organski listovi Medvjetke

Organske bobice Borovice

Organska kukuruzna svila

Ostali sastojci:

Destilirana voda

Alkohol (35-45%)

Činjenice o dodatku

Veličina posluživanja: 60 kapiBroj posluživanja: 39 Po posluživanju
Vlasnička mješavina 1,5 ml *

Kako Djeluje

RAZUMIJEVANJE MJESEČNOG CIKLUSA KOD ŽENA

Ono što uzrokuje dodatnu nelagodu tijekom normalnog predmenstrualnog ciklusa zapravo je vrlo jednostavno razumjeti. Prije menstruacije (vašeg perioda), oba glavna hormona, estrogen i progesteron, opadaju. Pogledajte donji grafikon koji prikazuje razine hormona u tipičnom 28-dnevnom menstrualnom ciklusu. Ženska plus 1. dan je prvi dan menstruacije. Vi biste ovulirali oko 14. dana. Dan 28. je posljednji dan vašeg ciklusa, a zatim ciklus ponovno počinje. Kao što možete vidjeti, razine hormona estrogena i progesterona ostaju prilično niske, sve do trenutka prije ovulacije. Do 11. dana, razine estrogena se dramatično penju, dostižući vrh za dan ili dva, a zatim počinju opadati. Razine progesterona počinju rasti nešto kasnije, oko 13. dana neposredno prije ovulacije, a dosežu do vrha kasnije u ciklusu, oko 20. dana. No, i razina estrogena i progesterona počinju opadati oko 20. do 22. dana i opadaju prilično oštro od 24. do 28. dana. Ovo normalno, ali dramatično smanjenje hormona neposredno prije vašeg perioda dovoljno je da uzrokuje protest vašeg tijela. To nije bolest, a za neke žene, svijest o tome i neke promjene načina života mogu to odmah balansirati.

PROGRAM PREMENSTRUALNOG OLAKŠANJA

Preporučena uporaba: Za redoviti 28-dnevni ciklus, 18. dan nakon početka posljednjeg perioda, uzmite 1 kapaljku ŽENSKA+ (Ženska Ravnoteža) ujutro i jednu navečer. Na 19. dan od početka vašeg sljedećeg perioda, uzmite 1 kapaljku ŽENSKA+ tri puta dnevno. Ovaj unos se može povećati na 2 kapaljke ŽENSKA+ tri puta dnevno s povremenim povećanjem do 4 kapaljke tijekom ekstremnih slučajeva. Prestanite s formulom nakon što počne vaš period.

 TRETMAN SVJESNOSTI

Za vrijeme prije menstruacije, ono što ja nazivam promjenom ponašanja i načina života, je od velike važnosti. NE POSTAVLJAJTE SE ZA NEUSPJEH! Prvo, ne idite u kupovinu odjeće, osobito s prijateljima. Sve će biti čvrsto, zbog vašeg zadržavanja vode, a vi ćete se mrziti. U moju kliniku su došle stotine žena koje plaču, opisujući sebe kao kita. Ne radite to sebi. Također, ne postavljajte nikakve sastanke sa svojim dečkom, suprugom ili šefom za koje znate da će biti napeti ili intenzivni, posebno sastanci u vezi budućih projekata, budžeta, preuređenja kuća i definitivno ne tamo gdje vaš brak ili odnos ide. Ovo je vrijeme da se tiho proslavi biti žena. Slavite biti ‘yin’, mirni i meditativni. Volite i prihvaćajte sebe. ‘Umirujuće’ je velika riječ i mantra tijekom ovih 10 dana. Vruće kupke, svijeće, eterična ulja, umirujuća glazba, tečajevi istezanja i disanja, tečajevi vježbi, duge šetnje, ležaljke, odjeća za znoj i deke. Dobila si sliku? Svakako, svjestan sam da još uvijek moraš raditi i voditi svoj život, ali isplaniraj dodatno vrijeme za sebe, i ne ulazi u ništa teško. Gledaj, imao sam tisuće žena s teškim PMS-om koje su poslušale moj savjet. Postavite se za pobjedu! Moja ŽENSKA+ (ženska ravnoteža) Formula je prvenstveno osmišljena za promicanje i održavanje razine hormona kod žena. Slično mojoj Ženskoj formuli, moj ŽENSKA+ ima dodatak diuretičkih, nervnih i antispazmodičnih botaničkih biljaka. Ove dodatne biljke su dodate kako bi žene emocionalno poduprle, smanjile nadutost i održale normalno zadržavanje vode, kao i da bi utišale i smirile živce.

ŽENSKA+  je doslovno Božji dar. Ono je spasilo radna mjesta, odnose i brakove. Kako se razlikuje od Ženske formule? Osim istih sastojaka, ova formula sadrži i nervno i diuretičko bilje. U određeno doba mjeseca osjetljivost žene postaje pojačana – ponekad do točke eksplozije – i normalne, svakodnevne stvari postaju vrlo uznemirujuće. Dodane nervne i antispazmodične biljke u ovoj formuli uklanjaju preosjetljivost koja je uobičajena tijekom mjesečnog ciklusa, a još više tijekom promjena koje slijede u kasnijim godinama. Još jedna vrlo česta pritužba je nadutost zbog zadržavanja tekućine i vode. Zbog toga je dr. Schulze u tu formulu dodao nekoliko diuretskih biljaka, poput lista Medvjetke, bobica Borovice i kukuruzne svile Za najbolje rezultate, upotrijebite jednu bočicu ŽENSKA + svaki mjesec najmanje tri mjeseca. Možete nastaviti koristiti ovu formulu na neodređeno vrijeme bez negativnih nuspojava.

Cijena: 140,00kn

Biljni pripravci se mogu naručit na: 

                     099 645 0504 ili 092 352 7589  dr.schulze.hr@gmail.com

                   Radno vrijeme: od nedjelje do petka 8-16 sati

                  GRATIS POŠTARINA NA IZNOSE OD 400,00KN 

            BRZE DOSTAVE !!! ____ DOSTAVA ISTI DAN NA PODRUČJU ZAGREBA_____BRZE DOSTAVE !!!

                                                                                                        ŠALJEMO ZA SLOVENIJU PLAČANJE JE PRILIKOM PREUZIMNJA PAKETA

 

*Dostava GLS dostavnom službom,dostava je drugi radni dan,plačanje je prilikom preuzimanja ili Hrvatskom poštom(20kn poštarina + 1,83% usluga pošte )  plačanje je prilikom preuzimanja paketa,rok isporuke je 2-3 radna dana(Hrvatska pošta) slanje poduzećem.

Leave a comment