Biljni pripravci prema recepturi dr. Richarda Schulzea mogu se naručit na: 

                     099 645 0504 ili 092 352 7589  dr.schulze.hr@gmail.com

                   Radno vrijeme: od nedjelje do petka 8-16 sati

                  GRATIS POŠTARINA NA IZNOSE OD 400,00KN

USTA – Biljna formula za spriječavanje truljenja desni (30ml)

Čudotvorac za vaše zube i desni!

• DEZINFICIRA i UBIJA klice i bakterije u cijeloj usnoj šupljini

• POBOLJŠAVA cirkulaciju u području zuba i desni, te smanjuje upalu

• OSVJEŽAVA dah i SMANJUJE bol u zubu

 

 

Način rada

Bio eterično ulje čajevca djeluje antifungalno i kao antibakterijsko sredstvo, koje se koristi za liječenje i prevenciju infekcija u stomatologiji širom svijeta. Korijen echinacee ima slično djelovanje kao i ulje čajevca, te se koristi kao oralni antiseptik.

Mirika i kora hrasta, su dva najmoćnija biljna astringentna danas poznata. Botanički astringenti zaustavljaju krvarenje desni, smanjuju upalu te vežu i zatežu tkivo. Koristili su se stoljećima kako bi zaustavili krvarenje nakon izvlačenja zuba, te također kako bi zategli i zatvorili rupu.

Ljuta paprika podržava zdravu cirkulaciju zubi i desni, što potiče brže ozdravljenje. Ulje čajevca također kamuflira ljutinu paprike , ali ne i njihovo djelovanje.

Zašto Vam je potrebna?

Dr. Schulze je dizajnirao svoju formulu za zube i desni, kako bi povećao cirkulaciju istih, te ona može doslovno spasiti Vaše zube od nepotrebnog vađenja..

Suvremena prehrana, junk food, šećer i nedovoljno cjelovitih žitarica u prehrani, uzeli su svoj danak kada je riječ o našim zubima..

Ako se redovito koristi, ova formula će izliječiti i ojačati zube zatezanjem desni, smanjenjem upale i zaustavljanjem krvarenja. Ova formula je antibakterijska i antifungalna, te će uništiti oralne infekcije već prilikom samog kontakta..

Djelovanje: Umrtvljuje bol u zubu,dezificira usnu šupljinu, zateže desni i odlično pomaže u naprednom stadiju paradontoze.

Sastojci:Ehinacea(Echinacea angustifolia),bio etrično ulje čajnog drveta , Mirika(Myrica cerifera), Hrast(Quercus alba),Ljuta paprika(Capsicium annum) ,bio etreično ulje paprene metvice.

Cijena:150,00kn  (20 euro)

Narudžbe zaprimamo na: 

099 645 0504 ili 092 352 7589 dr.schulze.hr@gmail.com

*Dostava Hrvatskom poštom ili GLS dostavnom službom,plačanje je prilikom zaprimanja paketa,rok isporuke je 2-3 radna dana(Hrvatska pošta) slanje poduzećem.Hp-ekspresom ili GLS dostavnom službom dostava je drugi radni dan(pon-pet).

Orginalna receptrura dr.Schulzea : https://www.herbdoc.com/tooth-gum-formula.html