Biljni pripravci se mogu naručit na: 

                     099 645 0504 ili 092 352 7589  dr.schulze.hr@gmail.com

                   Radno vrijeme: od nedjelje do petka 8-16 sati

                  GRATIS POŠTARINA NA IZNOSE OD 400,00KN

Umiruje i liječi bilo koji probavni problem!

ODMAH ZAUSTAVLJA vjetrove i želučane smetnje

OTKLANJA neugodu koja se ponekad javlja prilikom putovanja i kretanja

OSVJEŽAVA dah

ODLIČAN za djecu sa osjetljivom probavom

Način djelovanja

Korijen đumbira, sjeme komorača i menta sadrže esencijalna ulja koja su prema medicinskim tekstovima, pa čak i Merckovom indeksu, terapeutska sredstva protiv nadimanja. To znači da stimuliraju probavni sustav,te opuštaju želudac, čime potiču probavu i pomažu kod ublažavanja plinova u probavnom traktu. Đumbir trenutno smanjuje želučane smetnje i neugodu, dok je menta učinkovit gastro relaksant i sedativ.

Zašto vam je potreban

Ovo je sjajna formula ukoliko se usred noći probudite sa refluksom kiseline, lošom probavom i žgaravicom. Uzmite par kapljica ove formule u maloj količini vode, i vaše će probavne smetnje nestati za 5 minuta Zatim se vraćate snovima.

Nakon izlaska u restoran na obrok koji će vam na želdac pasti kao stijena, ova će formula biti Božji dar. Čak možete dodati nekoliko kapi u šalicu vruće vode i napraviti ukusan probavni čaj. Također, kada putujete, ovo je najbolja  formula za smetnje povezane sa kretanjem.

Dr. Schulze zna, jer putuje po cijelom svijetu u svim vrstama prijevoza. On uvijek nosi svoj probavni tonik sa sobom i vozi se s osmijehom.

Sastojci: Đumbir(Zigiber officinale), Komorač(Foeniculum vulgare), Metvica(Menta x piperita),bio eterično ulje paprene metvice(Menta x piperita).

Cijena: 60,00kn (8 euro)

*Dostava Hrvatskom poštom ili GLS dostavnom službom,plačanje je prilikom zaprimanja paketa,rok isporuke je 2-3 radna dana(Hrvatska pošta) slanje poduzećem.Hp-ekspresom ili GLS dostavnom službom dostava je drugi radni dan(pon-pet).

Tinkture po recepturi dr. Richarda Schulzea mogu se naručit na: 

                        099 645 0504 ili 092 352 7589 dr.schulze.hr@gmail.com