Tinktura Prostata – (60ml)

Biljni pripravci se mogu naručit na: 

                     099 645 0504 ili 092 352 7589  dr.schulze.hr@gmail.com

                   Radno vrijeme: od nedjelje do petka 8-16 sati

                  GRATIS POŠTARINA NA IZNOSE OD 400,00KN

 

Promiče zdravlje prostate i smanjuje pritisak

OPUŠTA neželjeni pritisak na uretru i povečava protok mokraće

SMANJUJE učestalost noćnog mokrenja ,što vam omogučuje da ponovno spavate tokom noći

Kako djeluje

Unaprjeđuje zdravlje prostate i smanjuje pritisak!

U klinici, ova biljna formula nikada nije propustila pomoći muškim pacijentima dr. Schulzea u razvijanju zdrave prostate, i dozvolila im je da uriniraju slobodn

o i spavaju tijekom noći.

Prosječni muškarac koji je došao u kliniku sa brigom oko prostate trebao je ustajati mokriti dva do tri puta usred noći. Njihov mlaz urina nije bio tako jak kao što je nekoć bio, i iskusili su probleme sa snagom i protokom urina. U klinici, program koji je dr. Schulze dao svim svojim muškim pacijentima sa tim uobičajenim iskustvima je bio jednostavan i djelovao je. Podržite zdravlje svoje prostate na prirodan način.

TRI RAZINE DR. SCHULZEA U NJEGOVANJU PROSTATE

1. Održavanje zdrave prostate

Svaki muškarac iznad 40 godina starosti koji nastoji održati zdravu prostatu treba uzimati 35 kapi ‘Prostata’ tri puta na dan, dok ne završi sa bočicom. Učinite ovo na početku mjeseca, tri mjeseca zaredom, jedanput svake godine. Također, učinite svjesni napor u tome da jedete manje mesa. Podjelite svoj mesi unos sa svojim partnerom. Još bolje, postanite vegetarijanac. To je bolje za vašu prostatu i cijelokupno zdravlje

1.Ako pokazujete znakove slabljenja prostate

Svatko to ima znakove i simptome BHP (slab protok urina ili česte posjete kupaonici usred noći) treba uzimati 35 do 70kapi tri puta dnevno kontinuirano tri mjeseca. Jedite samo vegetarijansku hranu tijekom cijela tri mjeseca. Također bih preporučio da barem jednom uradite 5-dnevno čišćenje CRIJEVA tijekom tog perioda od tri mjeseca.

3. Ako imate vidljivo oticanje

Ekstremniji slučajevi zahtjevaju 70kapi, tri puta dnevno formule ‘Prostata’, možda čak sa dodatnih 70 ili 105 kapi prije nego odu na spavanje. I to bi trebali raditi kontinuirano svaki dan najmanje tri mjeseca, ako ne i trajno.

Svo meso i njihovi nusproizvodi su strani u tijelu i dokazano je da uzrokuju nezdravi rast prostate, i čak tumore prostate. Zdravi životni stil i program prehrane je ključan u sprječavanju tih bolesti. Također preporučam da uradite moj 5-dnevni program čišćenja CRIJEVA jednom mjesečno tijekom tri mjeseca. Svi muškarci u mojoj klinici koji su imali ozbiljne, od doktora dijagnosticirane probleme, stavljeni su ovoj trećoj razini programa. Oni koji su slijedili ove biljne programe ustanovili su da su njihova tijela potpuno izliječena prirodno. Poanta je: ako se noću ne budite radi mokrenja, ne čekajte dok ne bude prekasno. Bolje je da počnete raditi nešto kako biste prirodno podržali zdravlje prostate.

Cijena:120,00kn (16 euro)

Narudžbe zaprimamo na: 

099 645 0504 ili 092 352 7589 dr.schulze.hr@gmail.com

*Dostava Hrvatskom poštom ili GLS dostavnom službom,plačanje je prilikom zaprimanja paketa,rok isporuke je 2-3 radna dana(Hrvatska pošta) slanje poduzećem.Hp-ekspresom ili GLS dostavnom službom dostava je drugi radni dan(pon-pet).