Poboljšava pamćenje i zaoštrava koncentraciju!

• STIMULIRA cirkulaciju i SMANJUJE moždanu zakrčenost

• POVEĆA kisik i protok krvi u mozak

• PODRŽAVA zdravu sluh i vid

Način djelovanja

Ginko povećava protok krvi i kisika u mozak. Klinički je dokazano da podržava zdravlje mozga. Čak i povećava sposobnost pamćenja, pomaže pri dijagnozi demenciji, potiče osjećaj tjelesnog i emocionalnog blagostanja, pojačava zdrav sluh i vid te mnogo, mnogo, više. Dr. Schulze osobno je svjedočio čudesnoj iscjeliteljskoj moći ove biljke u njegovoj klinici. Prvo je vidio moćnu sposobnost Ginko i mnogih drugih sličnih biljaka, prilikom povećanja  cirkulacije i funkcionalnosti mozga. Bilo je to moćno i djelotvorno pomagalo kada se radi o cirkulaciji, pozitivnom mentalnom stavu i još mnogim problemima povezanim s lošom cirkulacijom.Poboljšava protok krvi i kisika u mozak, sprječava stvaranje krvnih ugrušaka, poboljšava sluh i vid, koncentraciju, energiju.

Dr. Schulze je godinama upotrebljavao Ginkgo Bilobu u svojoj klinici i svjedočio dobrim rezultatima, ali tek kada je Ginko pomiješao sa ljutom paprikom , vidio je njenu istinsku ljekovitu moć, i sve što ta čudotvorna biljka može učiniti za mozak.Zdrav mozak sa dobrom cirkulacijom lako apsorbira nutrijente i eliminira štetne tvari.Mozak pogođen lošom cirkulacijom pati od nedostatka nutrijenata, te se u njemu lako nakupljaju štetne tvari

Zašto vam je potreban

Mozak, baš kao i svaki organ, mora apsorbirati nutrijente, te potom eliminirati štetne tvari. Kada u mozgu nastane začepljenje, to začepljenje i naknadno pražnjenje štetnih tvari, toksina, mulja, prljavštine, smeća, plaka, kako god to željeli zvati, uzrokuje zakrčenost vašeg mozga, što može uzrokovati tisuću bolesti, od Alzheimera, preuranjene Demencije, senilnosti, poremećaja sluha i vida, do paralize. Sama Alzheimerova bolest pogoditi će više od 14 milijuna ljudi u sljedećem desetljeću.

Sastojci: Ginko(Gingko bilobo),cvijet i list ružmarina(Rozmarinus officinalis), Ljuta paprika(C. annuum),Plod Kole(Cola acuminata).

Cijena:100,00kn(14 euro)

*Dostava Hrvatskom poštom ili GLS dostavnom službom,plačanje je prilikom zaprimanja paketa,rok isporuke je 2-3 radna dana(Hrvatska pošta) slanje poduzećem.Hp-ekspresom ili GLS dostavnom službom dostava je drugi radni dan(pon-pet).

Biljni pripravci prema recepturi dr. Richarda Schulzea mogu se naručit na: 

                     099 645 0504 ili 092 352 7589  dr.schulze.hr@gmail.com

                   Radno vrijeme: od nedjelje do petka 8-16 sati

                  GRATIS POŠTARINA NA IZNOSE OD 400,00KN