Biljni pripravci prema recepturi dr. Richarda Schulzea mogu se naručit na: 

                     099 645 0504 ili 092 352 7589  dr.schulze.hr@gmail.com

                   Radno vrijeme: od nedjelje do petka 8-16 sati

                  GRATIS POŠTARINA NA IZNOSE OD 400,00KN

 

Biljna formula za čišćenje i jačanje jetre i žučne vrećice (60ml) ispraznite, detoksificirajte i zaštitite svoju jetru i žučni mjehur!

  • PRAZNI i DETOKSIFICIRA jetru i žučni mjehur
  • ŠTITI i OBLAŽE stanice jetre
  • ČISTI ŽUČNI MJEHUR i uklanja očvrsnule naslage
  • ZDRAVA JETRA POMAŽE ČISTITI VAŠU KRV i spriječava bolesti

Kako djeluje

Biljke u ovoj formuli su poznate po svojoj moći da štite, stimuliraju i čiste jetru i žučni mjehur. Sikavica sadrži kemijske tvari koje se vežu i oblažu stanice jetre, pomažući jetri u procesu zacjeljivanja dok je također štiti od buduće štete. Korijen mahonije, list artičoke, korijen srčenika, list pelina i korijen maslačka su klasični gorki biljni tonici za jetru. Stimuliraju probavu i također stimuliraju jetru da proizvodi više žuči, koja čisti i jetru i žučni mjehur. Ljuske crnog oraha, pelin i češnjak su snažne biljke koje čiste i eliminiraju štetna i opasna onečišćenja koja se danas nalaze posvuda.

Zašto Vam je potrebna

Ako živite na ovoj planeti, Vaša je jetra bila napadnuta, oštećena i možda je čak bolesna. Vaša jedina obrana je jaka i zdrava jetra. A najbolji način da održite snažnu i zdravu jetru jest da ju redovno čistite.

Vaša jetra je Vaš filter krvi. Svake sekunde svakoga dana ona filtrira, hvata, neutralizira, ubija i eliminira otrove koje udišete, konzumirate i apsorbirate. Od uobičajenih otrovnih kemikalija u domu, radnom mjestu ili čak na Vašem tanjuru pa sve do ostataka lijekova na recept, zagađenja zraka i istrošenih krvnih stanica, postoje doslovno milijuni dijelova toksičnog otpada koji cirkuliraju po cijelom Vašem tijelu od kojih Vas jetra mora štititi. Gotovo SVE vrste raka danas su direktno povezane s izloženosti toksičnim kemikalijama. Vaša je jetra Vaša obrambena barijera. No, kada moderan život napadne Vašu jetru konstantnom branom kemikalija, to slabi Vašu jetru i ne može učiniti svoj posao, a to je da Vas štiti.

Jetra: Vaša prva linija obrane

Mnogi onkolozi (specijalisti za rak) kažu da mnogo prije nego što osoba razvije rak, gotovo u svim slučajevima im je jetra bila slaba i nije uspjela zaštititi pacijenta. Zbog toga se jetra često naziva „prva linija obrane“.

Vaša jetra je Vaš filter pročišćavanja krvi

Štiti Vas čišćenjem toksičnih kemikalija i otrova koji se nalaze u Vašoj hrani, vodi, zraku i okolišu. Moderan način života i moderna prehrana nepotrebno preopterećuju Vašu jetru.

Bolest se ne događa sama od sebe

Ona se stvara. I često su bolesti stvorene bolesnom, slabom, preopterećenom jetrom. Kako se Vaša jetra prenapunjuje, ne može obavljati svoj posao filtriranja.

Očuvanje jetre čistom i zdravom uistinu će pomoći vašem srcu. Jedna od glavnih funkcija jetre je održavanje balansa između količine masnoće i kolesterola u krvi. Previše masnoće u krvi uzrokuje da krv postaje gušća, što uzrokuje visoki krvni tlak. Čišćenjem jetre potičete njezinu učinkovitost, masnoća i kolesterol u krvi će se vratiti u početnu ravnotežu, olakšavajući pritom pritisak na srce. Upravo zato je svaki pacijent koji je došao u kliniku Dr. Schulza sa srčanim problemima odradio njegov 5-dnevni program čišćenja jetre.

 

 

 

 

 

Sastojci: Sikavica(Silybum marianum), Srčenik(Gentiana macrophylla),  Korijen maslačka(Taraxacum officinale), Komorač(Foeniculum vulgare), Pelin(Artemisia absinthium),Češnjak(A. sativum), Đumbir(Zigiber officinale), Crni orah(Juglans nigra),Atričoka (Cynara cardunculus),Čaparal(Larrea tridentata), Mahonija (Mahonia aquifolium)

Cijena: 120,00kn (16 euro)

ISKUSTVO PRILIKOM PRIMJENJIVANJA 5 DNEVNIH PROGRMA ZA ČIŠĆENJE CRIJEVA I JETRE

Konzumirala sam 10 dnevni protokol crijeva i jetre za kronične bolesti (bez hrane) i moram reći da ove godine nemam niti jedan simptom peludne alergije, koja me mučila 20 godina. Na tome sam beskrajno zahvalna.

B.S. 2017god.

U 5 dnevni program čišćenja Jetre ,žučne vrečice i krvi je uključeno

Čaj za detoksikaciju Jetre  120,00kn
Antiparazite tinkture Jetra-žuč  120kn
Tinkture za Detoks krvi    120kn
Super hrana plus 100g     120kn* Preporuka dr.Schulzea,nije obvezna Super hrana plus.

Ukupno : 360,00kn* u cijenu nije uračunata Super hrana plus

*Dostava Hrvatskom poštom ili GLS dostavnom službom,plačanje je prilikom zaprimanja paketa,rok isporuke je 2-3 radna dana(Hrvatska pošta) slanje poduzećem.Hp-ekspresom ili GLS dostavnom službom dostava je drugi radni dan(pon-pet).

ZA NAJBOLJE REZULTATE KORISTITE ZAJEDNO S PETODNEVNOM DETOKSIFIKACIJOM JETRE

Orginalna receptura dr.Schulzea iz 2017 godine : https://www.herbdoc.com/l-gb-formula-liver-gallbladder.html

Tinkture po recepturi dr. Richarda Schulzea mogu se naručit na: 

                        099 645 0504 ili 092 352 7589 dr.schulze.hr@gmail.com