Biljni pripravci se mogu naručit na: 

                     099 645 0504 ili 092 352 7589  dr.schulze.hr@gmail.com

                   Radno vrijeme: od nedjelje do petka 8-16 sati

                  GRATIS POŠTARINA NA IZNOSE OD 400,00KN

 

Za čišće, bistrije i sjajnije oči!

PODRŽAVA zdravu cirkulaciju krvi do očiju

SMANJUJE iritaciju oka

UKLANJA štetna onečišćenja koja mogu naštetiti Vašim očima

 

Kako djeluje

Korijen kanadske žutike je blaga, ali jako učinkovita biljka koja čisti. Sadrži alkaloide hidrastine, berberine i kanadine, kao i eterična ulja i smole. Prva dva su medicinski navedena kao čistači.

Vidac i komorač imaju dugačku povijest smirivanja očiju. Divizma djeluje veoma umirujuće na delikatne sluznice. Malina djeluje kao blagi adstringes.

Djelovanje svih ovih biljki zajedno Vam garantira čišće, jasnije i bistrije oči.

Zašto Vam je potrebna

Formula za oči je osnovana na klasičnim biljkama za ispiranje oka koje su se doslovno koristile stoljećima za ovu namjenu. Veoma je korisna za čišćenje oko osjetljivih područja poput očiju, unutar sinusne šupljine i osjetljivih područja sluznice.

Moja formula za oči je jedna na koju ljudi često zaboravljaju, ali bez obzira na to, veoma je učinkovita i veoma je snažna za čišćenje, ispiranje i dezinficiranje očiju.

Dr. Schulze

Djelovanje: Poboljšava protok krvi u očima, smanjuje iritaciju oka, uklanja toksine iz oka, uspješno uklanja mrenu.

Sastojci: Oraganski Vidac(Euphrasia officinalis), Divlje bran Ljutić(Hydrastis canadensis),Divlje brana Malina list(Rubus idaeus),Divlje bran Komorač(Foeniculum vulgare),Divlje brana Divizma(Verbascum thapsus),Oraganska Ljuta paprika(Capsicium annum) .

Cijena:100,00kn (14 euro)

Narudžbe zaprimamo na: 

099 645 0504 ili 092 352 7589 dr.schulze.hr@gmail.com

*Dostava Hrvatskom poštom ili GLS dostavnom službom,plačanje je prilikom zaprimanja paketa,rok isporuke je 2-3 radna dana(Hrvatska pošta) slanje poduzećem.Hp-ekspresom ili GLS dostavnom službom dostava je drugi radni dan(pon-pet).