Biljni pripravci prema recepturi dr. Richarda Schulzea mogu se naručit na: 

                     099 645 0504 ili 092 352 7589  dr.schulze.hr@gmail.com

                   Radno vrijeme: od nedjelje do petka 8-16 sati

                  GRATIS POŠTARINA NA IZNOSE OD 400,00KN

JAČA prirodnu imunu obranu od prehlade i gripe

UKLANJA štetne mikroorganizme iz vašeg tijela, osobito tijekom zimskih mjeseci

POMAŽE grlu i krajnicima da se bolje osjećaju

Način djelovanja

Tinktura Grlo je najbolji način za obranu od štetnih mikroorganizama. U trenu hladi i umiruje grlo i krajnike! Kod prvih znakova sezonske gripe, progrgljajte i popijte tinkturu kako biste ublažili ili uklonili simptome!

 

NAPOMENA: KRAJNICI I ADENOIDI DIO SU VAŠEG IMUNOSNOG SUSTAVA. KADA SU NATEČENI ILI UPALJENI, TO UPUĆUJE NA PRISUTNOST ŠTETNIH MIKROORGANIZAMA I POKREĆE VAŠ IMUNOSNI SUSTAV. MODERNA MEDICINSKA LITERATURA ISTIČE VAŽNOST KRAJNIKA ZA ODRŽAVANJE IMUNITETA I PROTIVI SE TONZILEKTOMIJI (OPERACIJI UKLANJANJA KRAJNIKA).

Liječnici se slažu da gripa i prehlada počinju u sinusima i grlu. Infekcija se potom spušta na pluća i dolazi do bolesti. Ako zaustavite infekciju dovoljno rano, dok je još u vašem grlu, poštedit ćete se boli i muke. Tinktura Grlo vašem tijelu daje moć da se samo obrani od prehlade i gripe.

Sastojci:Organska  Ehinacea(Echinacea angustifolia korijen i Echinacea Purpurea sjeme ),Orgasnki Sok od češnjaka(A. sativum),Orgasnka ljuta paprika(Capsicium annum),Orgasnka Metvica(Menta x piperita),bio eterično ulje paprene metvice.

Cijena:100,00kn (14€)

Narudžbe zaprimamo na: 

099 645 0504 ili 092 352 7589 dr.schulze.hr@gmail.com

*Dostava Hrvatskom poštom ili GLS dostavnom službom,plačanje je prilikom zaprimanja paketa,rok isporuke je 2-3 radna dana(Hrvatska pošta) slanje poduzećem.Hp-ekspresom ili GLS dostavnom službom dostava je drugi radni dan(pon-pet).