Biljni pripravci prema recepturi dr. Richarda Schulzea mogu se naručit na: 

                     099 645 0504 ili 092 352 7589  dr.schulze.hr@gmail.com

                   Radno vrijeme: od nedjelje do petka 8-16 sati

                  GRATIS POŠTARINA NA IZNOSE OD 400,00KN

ECHINACEA IMUNO + – Pojačana biljna formula za jačanje imuniteta (60ml)

PRIRODNO NAPUNITE VAŠ IMUNOLOŠKI SUSTAV!

  • JAČA Vaš imunološki sustav kako bi se bolje borio protiv bakterija, virusa i infekcija
  • POVEĆAVA broj imunih stanica i imunih kemijskih tvari u tijelu i krvi
  • NAJSNAŽNIJA i NAJUČINKOVITIJA mješavina Echinacee dostupna na tržištu

VAŠ IMUNOLOŠKI SUSTAV

Emocionalni dijalog

Krajnici i žlijezde

Timus

Limfni čvorovi

Limfna tekućina (Bijele krvne stanice)

Slezena

Peyerove ploče

Slijepo crijevo

Koštana srž

Echinacea imuno Plus djeluje na dva glavna načina. Prvo, Echinacea je znanstveno dokazana da značajno povećava broj imunih stanica u Vašem tijelu, poput makrofaga, ubojitih T stanica, B stanica, granulocita i važnih imunih kemijskih tvari koje se bore protiv infekcija i bolesti. Drugo, Echinacea imuno Plus stimulira ove imune stanice na razinu povišene aktivnosti. Echinacea također značajno povećava fagocitozu-sposobnost Vaših bijelih krvnih stanica da uništavaju štetne mikroorganizme poput bakterija, virusa i gljivica. Ovi će Vam procesi pomoći da se borite s infekcijama i bolestima učinkovitije, a također će Vas zaštiti od budućih „napada“ i bolesti.

JEDNA OD NAJBOLJIH OBRANA ZA VAŠE TIJELO

Učinkovitost Echinacee se jasno očituje u uglednim medicinskim knjigama kao npr. „Merck Index“ i „Physicians’ Desk Reference“ za uspješno liječenje i spriječavanje prehlada, gripa i uobičajenih infekcija.

Echinacea Vas štiti

„Statistički značajno smanjenje infekcija“ primijećeno je u dvostruko slijepom istraživanju kontroliranim placebom.

Značajno smanjuje simptome

Echinacea je dokazano „sigurno i učinkovito olakšanje simptoma“ za prehlade, gripu i infekcije.

Olakšava jačinu simptoma

Echinacea je pokazala „značajno smanjenje“ svih sedam simptoma prehlade i gripe u usporedbi s placebo grupama.

Brzo zaustavlja prehlade i gripu

„Značajno brz oporavak“ s Echinaceom je dokazan u dvostruko slijepom istraživanju kontroliranim placebom, prepolavljajući trajanje prehlade, gripe i infekcija.

Zašto Vam je potrebna

Echinacea imuno Plus je najsnažnija i najučinkovitija mješavina Echinacee dostupna na tržištu. Stimulira i unaprijeđuje sveukupni imunološki sustav te doslovno može povećati broj imunih stanica i imunih kemijskih tvari u tijelu.

„DVIJE MUHE JEDNIM UDARCEM“

Dr. Schulze spaja dvije različite vrste Echinacee kako bi dobio najsnažniju Echinaceu na tržištu. Echinacea će unaprijediti, stimulirati i ojačati Vaš imunološki sustav kako bi Vas zaštitila. Češnjak stvara neprijateljsko okružje za uljeze te je u laboratoriju dokazano da je snažna obrana protiv raznih vrsta destruktivnih i smrtonosnih bakterija, virusa, gljivica i patogena.

10 PUTA UČINKOVITIJE

Ljuta paprika potiče zdravu krv i cirkulaciju limfe. Dodatak ovog sastojka čini formulu Dr. Schulzea deset puta učinkovitijom od drugih proizvoda Echinacee.

KLINIČKO ISKUSTVO DR. SCHULZEA

Klinika Dr. Schulzea trajala je tri desetljeća te je tijekom toga vremena liječio desetke tisuća pacijenata s oslabjelim imunološkim sustavom. Ovo je uobičajeno zdravstveno stanje, posebno u našem brzom društvu punom stresa i toksina. Ovakav oslabjeli imunitet je opasan u svako vrijeme, ali pogotovo tijekom sezone prehlade i gripe. Dr. Schulze je osobno svjedočio čudesnoj učinkovitosti Echinacee Plus koja pojačava mogućnost tijela da se samo brani.

Postoje doslovno stotine znanih i istraživanih zdravstvenih dobrobiti Echinacee. Dr. Schulze ju je desetljećima učinkovito koristio u svojoj klinici kako bi se borio protiv stotina problema jednostavno pomažući da imunološki sustav tijela postane snažniji.

Echinaceina snaga i učinkovitost su je učinile imunološkom biljkom broj 1 i najprodavanijom biljkom u Americi. Sada uzmite ono najbolje!

Djelovanje: Pomaže tijelu da stvori veći broj obrambenih krvnih stanica, to jest, povećava broj T-stanica, pojačava
proizvodnju i aktivnost makrofaga (njihovu sposobnost za uništavanjem stranih tijela), stimulira lučenje interferona i interleukina I,  štiti stanice od napada stranih tijela.Najbolja formula za jačanje imuniteta, naročito kod najtežih oboljenja.Ehinacea je dobra protiv prehlade, gripe i groznice, kao i sve vrste infekcije, upale i otoka. Ljekovito djeluje protiv svakog otrovnog ugriza.Ubija sve parazite, viruse, bakterije, gljivice.Uništava i gram-pozitivne i gram-negativne bakterije.Također ima vrlo snažano fungicidno i antivirusno djelovanje. Može se primjenjivati i izvana. Poznata je kao lijek protiv raka, pri čemu se koristi dva tjedna, a jedan  tjedan odmara.

Sastojci: Ehinacea(Echinacea angustifolia korijen i Echinacea Purpurea sjeme ),Sok od češnjaka(A. sativum), ljuta paprika(Capsicium annum) .

Cijena:120,00kn  (16 euro)

Narudžbe zaprimamo na :

099 645 0504 ili 092 352 7589  dr.schulze.hr@gmail.com

    Radno vrijeme: od nedjelje do petka 8-16 sati

*Dostava Hrvatskom poštom ili GLS dostavnom službom,plačanje je prilikom zaprimanja paketa,rok isporuke je 2-3 radna dana(Hrvatska pošta) slanje poduzećem.Hp-ekspresom ili GLS dostavnom službom dostava je drugi radni dan(pon-pet).

Orginalna receptura dr.Schulzea iz 2017 godine :https://www.herbdoc.com/echinacea-plus-2oz-special.html

Dr. Richard Schulze promotion : Ehinacea