Biljni pripravci se mogu naručit na: 

                     099 645 0504 ili 092 352 7589  dr.schulze.hr@gmail.com

                   Radno vrijeme: od nedjelje do petka 8-16 sati

                  GRATIS POŠTARINA NA IZNOSE OD 400,00KN

 

 

Blaža tekuća verzija crijevne formule #1 za djecu svih uzrasta

  • Potiče redovitu i zdravu probavu
  • Jača mišiće debelog crijeva
  • Odličnog okusa za djecu

Kako radi:

Ova formula izvrsnog okusa je tekući laksativ za cijelu obitelj. Iako je dr.Schulze izvorno dizajnirao ovaj biljni čistač debelog crijeva za djecu, dovoljno je jak i za odrasle. U stvari, mnogi odrasli preferiraju ju umjesto crijevne formule #1 jer ima blažu reakciju.

Kao što je navedeno pod crijevnom formulom #1, Sena list i mahune i Krkavina obje sadrže fitokemijski antrakinon naziva Emodin, koji povećava normalne kontrakcije mišića (peristalzu) gastrointestinalnog trakta, posebno debelog crijeva.

Ova formula potiče mekanu, jednostavnu probavu i pomaže u jačanju debelog crijeva radi bolje eliminacije u budućnosti.

Sastojci:Organska List i mahune sene( Senna alexandrina ),divlje brana Krkavina(Rhamnus purshiana), Organski Klinčić(Syzygium aromaticum), Orgranski Anis ( Pimpinella anisum),ulje mandarine,smokva.

Cijena : 60,00kn (8 euro)

GRATIS POŠTARINA NA IZNOSE OD 400,00KN

Upozorenja:Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se posavjetovati s liječnikom.Ne preporučuje se uzimati kod crijevne opstrukcije i stenoze, atonije, apendicitisa, ulceroznog kolitisa,Chronove bolesti, abdominalne boli nepoznatog uzroka i dehidracije,osobama s oštećenjem probavnog sustava,trudnicama i dojiljama.Osobe koje pate od kolitisa, sindroma iritabilnog crijeva i krohnove bolesti ne bi trebali uzimati formulu Crijeva #1 ,nego odmah prijeći na Crijevnu formulu #2.