Kako djeluje

Program intenzivnog čišćenja i detoksikacije dr. Schulzea koji spašava živote

Konačno, ozbiljan detoks program koji je klinički dokazan, snažno djeluje i mijenja živote. Ovaj program je namijenjen svima kojima su liječnici rekli da bi trebali biti ozbiljno zabrinuti za svoje zdravlje.

Ovo je upotpunjen intenzivni detoks program, čak dvostruko snažniji od 30-dnevnog detoks programa. Dr. Schulzeov slavni Program za neizlječive bolesti pomogao je tisućama ljudi da povrate zdravlje i izliječe se prirodnim putem. Uz dodatne iscjeljujuće tretmane, poput vruće biljne kupke, tretmana hladnim plahtama, klistiranjem debelog crijeva, klistiranjem sa češnjakom i posta sa sokovima, pacijenti dr. Schulzea su sa ovim programom iskusili čudesna ozdravljenja. Ovaj je program za vas ako želite preuzeti kontrolu nad svojim životom i trebate popraviti zdravlje.

Ovo je program snažnog, detoksicirajućeg čišćenja.

FIZIČKO DJELOVANJE: Olakšava uklanjanje starih, nakupljenih otrova i otrovnih kemikalija u otpadnim tvarima. Izvlači ih i uklanja iz pohranjenih masnoća, mišića, probavnog sustava, jetre, žučnog mjehura, bubrega, krvotoka, limfnog sustava, tkiva i stanica. Ujedno potiče i ojačava imunosni sustav. Daje vašem tijelu hranjive tvari za obnovu i liječenje prirodnim putem.

 

 

EMOCIONALNO DJELOVANJE: Vaš mozak je organ, baš kao i svaki drugi u vašem tijelu. Za dobar rad potrebno mu je dovoljno krvi i ta krv mora biti bogata hranjivim tvarima. Mozak također stvara otpadne tvari dok radi – razmišlja, rješava probleme – stimulirajući milijune živčanih završetaka ili proizvodeći brojne metaboličke tvari koje “govore” Vašem tijelu što da radi, od balansiranja hormona do oporavka nakon leta avionom. Od blagog gubitka pamćenja do Alzheimerove bolesti, od loših dana do kronične depresije, čak ludila, SVE moždane i psihičke bolesti počinju lošom cirkulacijom, manjkom hranjivih tvari i nakupljanjem otpadnih tvari.

 

DUHOVNO DJELOVANJE: Još od davnih vremena, post, prehrana, pročišćavanje biljkama, detoksikacija pa čak i klistiranje izdubljenim tikvama radilo se u svrhu povećanja duhovnih sposobnosti i blizine Bogu. Bez obzira koje ste vjere, moj 30-dnevni program čišćenja i detoksikacije će poboljšati vašu sposobnost da čujete i shvatite Božju riječ, primite božanske poruke i dozvolite Bogu da radi kroz vas.

 

 

 

U program 30 dnevni program za neizlječive bolesti su uključene ove formule:

2xFormule crijeva #1 u kapsulama(100vege kapsula)  460,00kn

2xFormule Crijeva #2 u prahu (230g)      340,00kn

2xSuper hrane plus (400g)         700,00kn

2xČaj za detoksikaciju Jetre (200g)   240,00kn

2xAntiparazitne tinkture Jetra-žuć (60ml) 240,00kn

2xTinktura detoks za čišćenje krvi (60ml) 240,00kn

2xČaj za detoksikaciju Bubrega (200g) 240,00kn

2xTinktura Bubrezi mjehur  (60ml)  240,00kn

2x Tinktura za pojačanje imuniteta Ehinacea plus (60ml)  300,00kn

1XČetka za četkanje kože GRATIS

1xTinktura Cirkulacija (60 ml ljuta paprika ) GRATIS

1XTinktura Lobelija (60ml)  GRATIS

Upute za koištenje

= 3000,00kn  GRATIS POŠTARINA

Biljni pripravci prema recepturi dr. Richarda Schulzea mogu se naručit na: 

                     099 645 0504 ili 092 352 7589  dr.schulze.hr@gmail.com

                   Radno vrijeme: od nedjelje do petka 8-16 sati

                  GRATIS POŠTARINA NA IZNOSE OD 400,00KN

*Dostava Hrvatskom poštom ili GLS dostavnom službom,plačanje je prilikom zaprimanja paketa,rok isporuke je 2-3 radna dana(Hrvatska pošta) slanje poduzećem.Hp-ekspresom ili GLS dostavnom službom dostava je drugi radni dan(pon-pet).