Je li dijabetes izlječiv?

PITANJE

Poštovani doktor Schulze, zaintrigirala me vaša web stranica i uzbuđena sam zbog mogućnosti Vašeg “Programa za neizlječive bolesti”. Imajući dijabetes tipa I više od četvrt stoljeća, isprobala sam bezbroj različitih načina prehrane i načina života u nadi da ću izliječiti ovu bolest. Iako sam uspjela smanjiti količinu inzulina koju trebam unositi svaki dan, nisam se uspjela izliječiti. Često je tip II izlječiv, ali ne i tip I. Jeste li imali ljude koji su uspjeli izliječiti dijabetes tipa I pomoću Vašeg “Programa za neizlječivie bolesti”?

– Kathy, S, Windermere, FL, Sjedinjene Države,.

 

ODGOVOR

Draga Kathy,

Moji su se pacijenti izliječili i od dijabetesa tipa II i tipa I.Kao što ste rekli, dijabetes tipa II izlječiv je i želim da znate da se SVAKI pacijent kojeg sam imao s dijabetesom tipa II uspio izliječiti ako su htjeli učiniti sljedeće:

Programi hrane: Vegansko vegetarijanski program niske glikemije (probajte jutarnje piće sa niskom glikemijskim sastavom, niskim masnoćama, niskim kalorijama, visokom hranjivom vrijednošću, visokom količinom vlakana i ODLIČNIM OKUSOM iz uvoda mog srpanjskog biltena.)

Sva prerađena hrana ima visoki glikemijski indeks, što znači da vam brzo podiže šećer u krvi. Cjelovite žitarice, povrće, hrana u svom prirodnom stanju, pa čak i većina svježeg voća, imaju nizak glikemijski indeks. Dakle, što prirodnija i cjelovitija hrana koju jedete, to je teže i sporije je vaše tijelo probavlja i asimilira i samim time ne podiže naglo razinu vašeg šećera  u krvi. Upravljanje prehrambenim programom i smanjivanje tjelesne masti uz detoksikaciju i redovito vježbanje bilo je dovoljno moćno da u potpunosti eliminira dijabetes tipa ll kod svih mojih pacijenata, kao i s većinom mojih pacijenata s dijabetesom tipa l.

Rutinska detoksikacija: očistite svoje organe za uklanjanje, tonirajte ih i učinite zdravima!

Svakodnevno vježbanje i kretanje: sat vremena dnevno!

O da, i prestanite jesti sranje: NE šećeru i umjetnim namirnicama!

Svatko može lako ući u normalni raspon šećera u krvi kroz samo 30 dana. Možete je čak i usmjeriti u normalne i izvanredne okvire, čak i svatko tko nema dijabetes tipa II. Tako je, krenimo za najboljom razinom šećera u krvi nakon posta ispod 110, a nakon obroka ispod 140 … bilo tko to može učiniti! Slijedite SVE korake u mojoj knjizi “20 koraka”. (Jednostavno kliknite naslovnicu knjige u desnom stupcu i pročitajte je BESPLATNO ovdje na mojem BLOGU!)

Sada, o vašem dijabetesu tipa I.

Kažete da ste promijenili „način prehrane“ i „stil života“ i da ste smanjili količinu inzulina koju unosite svaki dan. DA! Ovo je vaš aperitiv, dokaz, i trebamo to odvesti nekoliko koraka dalje i malo pojačati intenzitet programa!Daljnja promjena prehrane i načina života omogućit će vam da još više smanjite inzulin, i poput mnogih mojih pacijenata, prestanite ga koristiti u potpunosti.

 

Mnogo se ljudi s dijabetesom tipa I oporavilo od ove bolesti, izliječio se, izliječili su gušteraču i prestali koristiti inzulin, ali većina ih je trebala napraviti ekstremnije i snažnije promjene, a što ste mislili, moj program Neizlječivi je pravo mjesto za početak. Slijedite to, pa i svaki korak u mojoj knjizi „20 koraka“.Mnogi moji pacijenti, a sada stotine mojih klijenata s dijabetesom tipa I, uspjeli su izliječiti svoju bolest i prestati uzimati sav inzulin čineći ove snažne promjene životnog stila.

Dobivali smo mnoga pisma, ali bilo tko od vas koji ovo čita, napišite svoje iscjeliteljske priče o liječenju dijabetesa tipa I i tipa II i ja ću to objaviti na ovom BLOGU. Zapravo, bilo koje veliko iskustvo ozdravljenja ću objaviti, zato šaljite ih. Napišite naslov, ČUDESNO OZDRAVLJENJE, pa ću ih moći lakše razvrstati.

OK Kathy, možeš ti to. Imam oboljele od dijabetesa tipa I koji su bolesni duže od vas i bolesniji od vas koji su se potpuno liječe.

Pa krenimo!

– Dr. Schulze

Leave a comment