ČAJ ZA DETOKSIKACIJU JETRE – (200g)

.

 

ČAJ ZA DETOKSIKACIJU  JETRE – (200g)

Djelovanje: Đumbir, kardamom, komorač, cimet, crni papar i klinčić poznati su kao klasično bilje za probavu i dio su prirodne  medicine već stoljećima. Kardamom, korijen maslačka, korijen čičak i kora naranče, svi oni stimuliraju jetru i potiču ju da izlučuje više žuči. Maslačak, čičak, preslica i peršin su diuretici. Borovica i list medvjetke također su sredstva za dezinfekciju mokraćnog sustava. Unutarnja kora taheba imunološki je stimulans, a sladić umiruje i ozdravljuje probavni trakt.

Čaj za čišćenje ima brojne blagodati po zdravlje. To je u pravom smislu riječi višenamjenski biljni tonik. Iznimno je snažan stimulans, naročito za želudac, jetru kao i probavnu stranu gušterače.Također čisti kožu i pročišćuje krv, jetru i žučni mjehur i savršen je čaj koji se koristi nakon ispiranja jetre, kao dio 5-dnevnog programa čišćenja JETRE. Potiče vašu jetru da proizvodi više žuči, a potom ispire žuč i masti koje zagušuju jetru i žučni mjehur.

Sastojci: Korijen maslačka(Taraxacum officinale), Kardamon(Elettaria cardamomum), Crni papar, Sladić(Glycyrrhiza glabra), Borovica(Juniperis monosperma), Đumbir(Zigiber officinale), Cimet(Cinnamomum zeylanicum), Medvjetka(Arctostaphylos uva ursi), Klinčić(Syzygium aromaticum), Komorač(Foeniculum vulgare), Kora organske naranče, Preslica(Equisetum arvense),Korijen čička(Arctium lappa), Korijen peršina(Petroselinum crispum), Tahebo(Tabebuia impetiginosa).

Rok trajanja: 1 godina

Cijena:120,00kn (16 euro)

Orginalna receptura dr.Schulzea iz 2017 godine: : https://www.herbdoc.com/detox-tea-6oz.html

U 5 dnevni program čišćenja Jetre ,žučne vrečice i krvi je uključeno

Čaj za detoksikaciju Jetre  120,00kn

Antiparazitna tinktura Jetra žuć  120kn

Tinktura za Detoks krvi  120kn

Super hrana plus 100g  120,00kn *Preporuka dr.Schulzea,nije obvezna Super hrana plus
Tinktura ljute paprike GRATIS
————————————————————
Ukupno : 360,00kn* u cijenu nije uračunata Super hrana plus + poštarina 33,00kn GLS dostvanom službom ili Hrvatskom poštom oko 20-tak kn.

*Dostava Hrvatskom poštom ili GLS dostavnom službom,plačanje je prilikom zaprimanja paketa,rok isporuke je 2-3 radna dana(Hrvatska pošta) slanje poduzećem.Hp-ekspresom ili GLS dostavnom službom dostava je drugi radni dan(pon-pet).

Leave a comment