TINKTURA OČI (30ml)

Za čišće, bistrije i sjajnije oči!

PODRŽAVA zdravu cirkulaciju krvi do očiju

SMANJUJE iritaciju oka

UKLANJA štetna onečišćenja koja mogu naštetiti Vašim očima

 

 

 

 

Kako djeluje

Korijen kanadske žutike je blaga, ali jako učinkovita biljka koja čisti. Sadrži alkaloide hidrastine, berberine i kanadine, kao i eterična ulja i smole. Prva dva su medicinski navedena kao čistači.

Vidac i komorač imaju dugačku povijest smirivanja očiju. Divizma djeluje veoma umirujuće na delikatne sluznice. Malina djeluje kao blagi adstringes.

Djelovanje svih ovih biljki zajedno Vam garantira čišće, jasnije i bistrije oči.

Zašto Vam je potrebna

Formula za oči je osnovana na klasičnim biljkama za ispiranje oka koje su se doslovno koristile stoljećima za ovu namjenu. Veoma je korisna za čišćenje oko osjetljivih područja poput očiju, unutar sinusne šupljine i osjetljivih područja sluznice.

Moja formula za oči je jedna na koju ljudi često zaboravljaju, ali bez obzira na to, veoma je učinkovita i veoma je snažna za čišćenje, ispiranje i dezinficiranje očiju.

Dr. Schulze

Djelovanje: Poboljšava protok krvi u očima, smanjuje iritaciju oka, uklanja toksine iz oka, uspješno uklanja mrenu.

Sastojci: Vidac(Euphrasia officinalis),Ljutić(Hydrastis canadensis), Malina list(Rubus idaeus),Komorač(Foeniculum vulgare),Divizma(Verbascum thapsus),Ljuta paprika(C. annuum).

Cijena:100,00kn (14 euro)

*Dostava Hrvatskom poštom ili GLS dostavnom službom,plačanje je prilikom zaprimanja paketa,rok isporuke je 2-3 radna dana(Hrvatska pošta) slanje poduzećem.Hp-ekspresom ili GLS dostavnom službom dostava je drugi radni dan(pon-pet).

Tinkture po recepturi dr. Richarda Schulzea mogu se naručit na: 

                        099 645 0504 ili 092 352 7589 dr.schulze.hr@gmail.com

Leave a comment